Living statues

Heb je mij al eens gezien als living statue? Je herkent mij aan mijn perfecte immobiliteit. Ik lijk wel een standbeeld … tot iets of iemand me inspireert. Dan merk je meteen dat ik als artiest het hart en ziel van het beeld ben. Met een grapje of gekke fratsen krijg ik als living statue de lachers op mijn hand, een onverwachte truc zorgt telkens weer voor verbazing. Mijn act weet iedereen te beroeren en af en toe merk ik dat er wel eens een traan weggepinkt wordt. Het is heerlijk om te zien hoe het publiek telkens weer meegesleept wordt op de rollercoaster van emoties.

Living statues zorgen voor een bijzonder aangename act die jong en oud aanspreekt. Interesse om ook jouw evenement leuk in te vullen? Bekijk dan zeker eens het overzicht living statues die ik al realiseerde.

Interesse?

Heb je interesse in een van onze figuren van het straattheater of een andere act?
Neem dan vrijblijvend met ons contact op.